Országos Továbbképző
Tanfolyam

A tanfolyam ajánlott:
Családorvos, belgyógyász, csecsemő- és gyermekgyógyász, nephrologus, diabetologus, aneszteziológus, kardiológus, urológus, gyógyszerész kollégák számára.

Akkreditáció
Orvosoknak: 50 kreditpont

Szabadon választható - szakma szerinti pontszámként: belgyógyászat, nephrológia, kardiológia, diabetológia, csecsemő- és gyermekgyógyászat, aneszteziológia- és intenzív terápia, urológia, háziorvostan.

Gyógyszerészeknek: 50 kreditpont
Szabadon választható pontszámként: farmakognózia és farmakognózia és fitoterápia, gyógyszerellátási gyógyszerészet, gyógyszerellenőrzés, gyógyszerhatástan, gyógyszerkémia, gyógyszerügyi szervezés és igazgatás, klinikai gyógyszerészet, klinikai laboratóriumi diagnosztika, kórházi gyógyszerészet, radiogyógyszerészet, társadalom-gyógyszerészet, toxikológia.

Orvos-szakmai Társaság által:
Magyar Hypertonia Társaság: 16 kreditpont

Egészségügyi szakdolgozóknak:
akkreditáció folyamatban van.

A kreditpontok érvényesítésének feltételei:
A regisztrációs anyag kitöltése során jeleznie kellett, hogy a fenti szakmák közül melyik szakterületről jelentkezett. A kreditpontok a jelenléti ívek folyamatos vezetésével és csak sikeres tesztvizsga után adhatók meg! A tanfolyam elvégzéséről a résztvevők oklevelet kapnak, amelynek kiadása csak a kongresszusi részvételt igazolja. Sikeres tesztvizsgát követően a kreditpontok jóváírása a későbbiekben az OFTEX és GYOFTEX programban ellenőrizhetők.

A kongresszus és a kiállítás ideje, helye:
2016. június 1 - 4. Debreceni Egyetem KK, Elméleti Tömb.
Az ápolói szekciókat június 3-4-én, a szokásos helyen a Debreceni Egyetem ÁOK Belgyógyászati Intézet "A" épület (a volt I. sz. Belgyógyászati Klinika) tantermében tartjuk meg.

A tanfolyam díja:

2016. május 16-ig történő jelentkezéssel és befizetéssel

Orvos, gyógyszerész, kiállító, előadó és kísérő: 19 000 Ft + 27% Áfa
Határidő után
(május 17 - 31.):
21 000 Ft + 27% Áfa
A kongresszus idején (június 1 - 4.): 24 000 Ft + 27% Áfa

Egészségügyi szakdolgozók: 14 000 Ft + 27% Áfa
Határidő után
(május 17 - 31.):
16 000 Ft + 27% Áfa
A kongresszus idején (június 1 - 4.): 19 000 Ft + 27% Áfa

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a fenti részvételi díjak nettó árak, nem tartalmazzák az ÁFA-t, amelynek mértéke 27 %.
A részvételi díjak béren kívüli juttatásnak nem minősülő egyes juttatásokat tartalmaznak, melyek után az adók megfizetése – minden gazdálkodó szervezet esetén – a számla kifizetőjét terheli (2016-ban bruttó 5 550 Ft/fő/nap – a péntek esi vacsora után fizetendő). Amennyiben a részvételi költségeit magánszemélyként kívánja rendezni, Önnek nincs adófizetési kötelezettsége.

A regisztrációs díj befizetése az alábbiakra jogosít:

  • szakmai programok (június 1 - 4.)
  • tanfolyamzáró teszt (június 4.)
  • támogatott fakultatív belépőjegy a csütörtöki koncertre (ha ezt jelentkezésekor igényelte)
  • pénteki vacsora (ha ezt jelentkezésekor igényelte)
  • kongresszusi táska, névkitűző
  • részvételről szóló oklevél

 

Díjkedvezmény (speciális csomag) a Debreceni Egyetem dolgozóinak:

Orvosoknak és gyógyszerészeknek: 5 000 Ft + 27% Áfa
Határidő után
(május 17 - 31.):
7 000 Ft + 27% Áfa
A kongresszus idején (június 1 - 4.): 10 000 Ft + 27% Áfa

Egészségügyi szakdolgozók: 3 000 Ft + 27% Áfa
Határidő után
(május 17 - 31.):
4 000 Ft + 27% Áfa
A kongresszus idején (június 1 - 4.): 5 000 Ft + 27% Áfa

Tartalma: a fenti szolgáltatások a péntek esti vacsora kivételével

Egyetemi hallgatóknak
A szakmai programok látogatása térítésmentes, de egyéb opciót nem tartalmaz. Igény esetén a koncertre térítésmentesen belépőjegyet biztosítunk.

A kongresszuson térítésmentesen résztvevő egyetemi dolgozóknak és hallgatóknak helyszíni regisztrációt nem tudunk biztosítani!


Ebéd

Június 1-3.: 2 150 Ft/fő/nap (bruttó) Amennyiben előzetesen megrendelte.
Helye: Debreceni Egyetem Nagyerdei Étterem (a volt Kossuth Lajos Tudományegyetem étkezője, Egyetem tér 1.)


Szállás

Minden igényt kielégítő szálláslehetőségek állnak a résztvevők rendelkezésére.

A kongresszus közelében:
Hotel Divinus*****
Hotel Nagyerdő***
A belvárosban a főtér közelében:
Hotel Óbester****
Belvárosi Panzió

Szállásfoglalás
A szállodai helyfoglalásnak az a feltétele, hogy legkésőbb május 4-ig az interneten on-line regisztráljon. A szállodákban 2 ágyas szoba használata esetén kérjük, szobatársát megnevezni. A szállásigényeket a befizetés ideje ill. az internetes regisztrálás sorrendje alapján tudjuk kielégíteni és komfortfokozatát biztosítani.

Parkolás
Tájékoztatjuk, hogy a Debreceni Nephrologiai Napok ideje alatt a Klinika területén van lehetőség a gépkocsik parkolására 1.000 Ft/nap/szgk összeg fejében.
Ennek feltétele a belépéskor - automata által adott - parkolójegy lepecsételtetése és aláíratása a kongresszus regisztrációs irodájában. A parkolás összegét a Klinika területéről kilépéskor a parkoló őrnek kell kifizetnie és áfás számla igényét is itt kell jeleznie.


Befizetés

A számlázás elektronikus úton történik. A Club Service Kft. papír formátumú számlákat abban az esetben állít ki, amennyiben a megrendelő ezt az igényét a regisztráció során jelzi a szervezőirodának. A számlafizető/számlabefogadó e-mail címét feltétlenül adja meg! A kongresszus teljes részvételi költségét (a tanfolyam díja + szállás + parkolás + ebéd) csak a számla megérkezését követően fizesse be! Az utalás megjegyzés rovatába a számla sorszámát szíveskedjen feltüntetni!

Jelentkezése akkor válik érvényessé, ha a befizetett teljes részvételi költség a szervezőiroda bankszámláján megjelenik és jelentkezését a szervező iroda visszaigazolta Önnek. Határidő után (május 16-tól) a regisztrációs díj emelt összegű!


KONGRESSZUSI ESEMÉNYEK

Regisztráció

2016. június 1-én 07.00–8.45 óra között - a befizetési bizonylat másolatának leadásával - a helyszínen történik
(DE KK Elméleti tömb, 4032 Debrecen, Nagyerdei krt. 98.).

Megnyitó
Az Ünnepélyes Megnyitóra (09.00–10.00 óra) mindenkit szeretettel várunk, ahol minden aktuális kongresszusi információ is elhangzik. Ez idő alatt a regisztráció szünetel.
Kérjük, jelenlétével tisztelje meg a jubileumi DNN megnyitóját és 8.45 óráig szíveskedjen elfoglalni helyét az előadóteremben.

Oklevél átvétele
A részvételről szóló okleveleket a tanfolyam végén – a kongresszusi táskában elhelyezett információs lap leadásával egyidejűleg – a regisztrációs pultnál vehetik át. Az oklevelek postázását nem vállaljuk, azok csak személyesen vehetők át! Elveszett oklevelet 2.000 Ft térítési pótdíj befizetésével gyártatjuk le és postázzuk el!

Tesztírás
Tanfolyamzáró teszt: A tanfolyam végén 20 kérdésből álló tesztet kell megoldani.

A tesztírás időpontja: 2016. június 4. (szombat) a rendezvény végén.A tesztlapokat a fent jelzett időpont előtt nem adhatjuk ki. Kérjük, ezt vegyék figyelembe a rendezvény utáni programjuk tervezésekor.

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK, KEDVEZMÉNYEK A TOVÁBBKÉPZÉS REGISZTRÁLT RÉSZTVEVŐINEK

A tanulás folytatható a DNN után is!
Az elhangzó előadások vetített anyagát legkésőbb 2016. július végéig közzé tesszük a kongresszus honlapján. (Kivételt képeznek azok az előadások, amelyek előadói ehhez nem járulnak hozzá). Bevált kezdeményezünk nyomán a DNN honlapján a kongresszust követően az előadások megtekinthetők és ahonnan a korábbi DNN-ek előadásai is visszakereshetők.

Kedvezményes könyvvásárlás a DNN teljes ideje alatt!
A Medicina Könyvkiadó Rt. a kongresszus idején minden saját kiadású könyvéből 20%-os árkedvezményt nyújt a DNN regisztrált résztvevőinek (http://www.medicina-kiado.hu).

Sorsolás a jubileumi DNN zárásakor
A sorsoláson azok a DNN-en regisztrált kollégák vehetnek részt, akik a kongresszus ideje alatt névkártyájukat a regisztrációs pult mellett elhelyezett urnába bedobták és a sorsolás idején az előadóteremben tartózkodnak. A sorsolásra a kongresszus zárásakor kerül sor.

Sorsolandó nyeremények:

  • Medicina Könyvkiadó szakkönyvei
  • Hajdúszoboszlói három napos kétszemélyes üdülés a Hotel Silver-ben

A négycsillagos Hotel Silver a DNN támogatásaként egy kétszemélyes, félpanziós, 2 éjszakás üdülést sorsol ki a DNN-en tanulni vágyó regisztrált résztvevők között. A nyeremény vasárnaptól csütörtökig vehető igénybe a szállodával egyeztetett időpontban (http://www.silverhotel.hu)

Kedvezményes étkezés a Pálma étteremben a DNN ideje alatt
A Nagyerdő kapujában ill. a Nagyerdő szívében elhelyezkedő közkedvelt Pálma étterem (Debrecen, Simonyi út 44.) a kongresszus támogatásaként - kupon ellenében - 10%-os árkedvezményt ad a számla végösszegéből a továbbképzés résztvevőinek. A térítésmentes kuponokat a kongresszusi regisztráció során vehetik át a résztvevők.
(http://www.palmapub.hu)

Szakmai szervező:
Dr. Mátyus János, Dr. Kárpáti István és Dr. Zakar Gábor (ápolási szekciók)

Szakmai információk az előadóknak és a kiállítóknak:
Dr. Kárpáti István
Tel/fax: 52/255-950
Fax a klinikatelepről:55950
E-mail: karpati@belklinika.hu

Rendezvényszervező iroda:
(regisztráció, szállás, étkezés, kulturális programok)
„Club Service” Kft.
4024 Debrecen, Kossuth u. 42.
Tel: 52/522-222, Fax: 52/522-223
E-mail: DNN2016@clubservice.hu

 

Designed by Alioth
- Belépés  -